Velkommen
YOGA LIVETS-TRE

Om meg

 

Jeg har helt siden ungdomskolen hatt en lengsel etter yoga, men det var vanskelig å ta steget da det ikke var å oppdrive i nærheten, og en smule beskjedenhet.

Når jeg var i begynnelsen av 20-årene begynte jeg å trene litt pilates, og her kom det også etter hvert den etterlengtede yogaen.

Jeg ble hekta, dette var akkurat det jeg lengtet etter. I 2013 fikk jeg en nydelig datter, og da hun var 3 mnd bestemte jeg meg for å bli yoga instruktør. Joda, da jeg hadde minst penger og hendene fulle med både amming , bleier og minimalt med søvn.

Men for meg var det , det riktige øyeblikket. Det er jo, kun deg selv som setter begrensningene. Så en mnd etter at jeg hadde bestemt meg for utdannelsen, var jeg i gang med min viryayogautdanning.

Det å kunne dele det som beriker meg så mye, er en drøm som går i oppfyllelse.

 

 

LIVETS-TRE

 

Livets Tre er hjemmesiden for vekst av alle aspekt ved livet. Livets-tre står for: roten- det å finne det sanne meg og være tro med en selv. Det å ha god bakkekontakt. Stammen er kroppen, det å ta hensyn og lytte til det kroppen forteller deg. Grenene er å strekke seg etter noe, kanksje noe høyere enn seg slev, eller det du ønsker å oppnå. For å oppnå dette, benytter vi oss av yoga.

 

 

 

Hva er yoga?

 

Yoga betyr forening, og menes med foreningen mellom kropp og sinn i oss mennesker. Yoga er derfor en kombinasjon av fysiske øvelser å mentale øvelser som pust og meditasjon. Hensikten med yoga er å få kontroll på kroppslig liv og det mentale. Og det er en god måte å falle til ro, i vår stressende hverdag.

 

 

 

Viryayoga

 

Viryayoga er en dynamisk yogaform med fokus på biodynamikk. Dette med tanke på danne styrke, forebygge skader og så noen frø til sinnet via filosofi og ettertanke.Viya er sanskritt og betyr glede, entusiasme og kraft.

 

Det hele startet med at Josefine Salander og av dans og idretsnaperapaten Malin Flick, funderte på hvordan man kunne undervise dynamisk yoga og samtidig senke terskelen for nybegynnere.

 

Hvordan kan man på en helsemessig måte gi en time som ga elevene en mer tilfredstillende time? Og dermed ble Viryayoga til.